Kotisivut Yritykselle.


Harkitsetko kotisivujen luomista yrityksellesi? Haluat ne halvalla, laadusta kuitenkaan tinkimättä. Ammattimaisesti suunnitellut ja toteutetut, brändiä piristävät, myyntiä kohottavat, liidejä nappaavat ja laadukasta sisältöä omaavat kotisivut. Näillä eväillä teet yrityksestäsi väsyämättömän myyjän verkossa 24/7/365. Näitä eväitä me sinulle Full Heart Media:lla tarjoamme. 100% tyytyväisyystakuulla.

Kokeile hintalaskuriamme jos haluat vain kartoittaa hintaa. Muista kuitenkin, että meillä on todennäköisesti tarjota jokin ratkaisu oli budjettisi mikä tahansa.

Projektin eteneminen.


Image

Tarpeen kartoitus.

Vaikka asiakas onkin aina oikeassa, ei hänelle kannata välttämättä myydä mitä hän pyytää, vaan sitä mitä hän tarvitsee.

Kartoitetaan yhdessä ratkaisu, jolla budjetti hyödynnetään parhaalla mahdollisella tavalla - Sellainen, josta yrityksenne hyötyy eniten. Jos teillä on jo kotisivut, voitte tilata maksuttoman vikalistan. Haukumme sivunne ihan ilmaiseksi. 🙂

Yrityksen graafinen ulkoasu.

Kotisivujen tuottaminen ei onnistu ennenkuin yrityksellä on jonkinlainen tyyliopas laadittuna. Alkuun pääsee kun yrityksellä on logo ja värit. Ihan alkutekijöissä olevalla firmalla ei yleensä mitään tyyliopasta ole, koska aikaisemmin ei ole tarvinnut asiaa miettiä. Kotisivujen ulkoasun tyyliin vaikuttaa hyvin paljon myytävä tuote ja asiakasryhmä. High-end tuotteita ja halpoja tuotteita myydään ihan erilaisen ulkoasun takaa. Tärkeää on välittää asiakkaalle selkeä viesti.

Voimme tuottaa teille puuttuvat graafiset sisällöt tarpeen mukaan.
Image
Image

Projektin eteneminen.

Kotisivuprojekti toteutetaan aina yhteistyössä yrityspäättäjän kanssa. Toteutamme suunnitelman jonka asiakas hyväksyy tai antaa korjausehdotuksia. Mahdollisten korjausten jälkeen teemme uuden suunnitelman, joka taas etenee asiakkaalle. Projekti etenee riippuen tilanteesta noin viikon sprinteissä kohti valmista tuotetta.

Kotisivujen julkaisu.

Kun sivut ovat valmiit, ne voidaan julkaista. Jos teillä on oma webhotelli, voimme lataa sivut sinne tai voimme avata teille tarvittavan webhotellin. Sivuston julkaisemisen jälkeen työ ei kuitenkaan ole vielä ohi vaan alkaa bugien korjaus-vaihe. Selaimia, laitteita ja näyttöjä ja niiden variaatioita on niin paljon, että kaikkien bugien löytymiseen menee aina kauan ja eikä bugeilta voi välttyä. Korjaamme sivuston bugeja 1 vuoden takuulla.
Image
Image

Kotisivujen ylläpito.

Sivut tarvitsevat toimiakseen webhotellin. Voimme ylläpitoo hotellia puolestanne. Samalla kun avaamme teille webhotellin, voimme ostaa puolestanne domain-osoitteen (www-osoite) ja avata teille yrityksen sähköpostilaatikot. Teemme myös tarvittavat dns-asetukset jotta sähköposti ja www-liikenne liikkuu oikeisiin paikkoihin.

Voimme myös tarvittaessa ylläpitää sivustonne sisältöä. Sivun uutispäivitykset tai tuotelisäykset ovat yleisimpiä sisältöön liittyviä ylläpitotöitä.

Kokeile hintalaskuria tästä.


Laske kotisivujen hinta!

Kokeile hintalaskuria, niin saat suuntaa-antavan vastauksen.

Aloita tästä!

0$

Kiitos kiinnostuksesta meitä kohtaan, olemme yhteydessä teihin mahdollisimman pian.

Haluan kotisivuihini julkaisujärjestelmän (Wordpress tms.)

Pakollinen kenttä

Seuraava

Tarvitsen kokonaan uudet kotisivut

Pakollinen kenttä

Seuraava

Sivuston sivujen määrä

Pakollinen kenttä

Seuraava

Sivuston ulkoasu

Pakollinen kenttä

Seuraava

Logo

Pakollinen kenttä

Seuraava

Lisäominaisuudet

Pakollinen kenttä

Seuraava

Tarvitsen apua myös seuraavissa ylläpitoasioissaPakollinen kenttä

Seuraava

Projektisi

Hinta-arvio projektistasi:

Summary

Kuvaus Kuvaus Määrä Hinta
Alennus :
Yhteensä :

Lähetä tarjouspyyntö

Tilaa meiltä kotisivut!

Älä epäröi, vaan ota rohkeasti yhteyttä meihin. Jos ei muuta, niin opastamme sinut mielellämme alkuun projektisi kanssa.

Voit myös soittaa suoraan meille numeroon: 045 256 0095