Kotisivujen tarkoitus on markkinoida. Markkinoinnin tarkoitus on myydä.​

kotisivut yritykselle

Laadukkaat kotisivut yritykselle.

Toteutamme kotisivuja pääosin WordPress – alustalla, mutta tarvittaessa myös koodaamalla.

Autamme sinua valitsemaan tarpeeseen sopivan webhotellin, avaamme sähköpostit ja katsomme, että kaikki nämä palvelut toimivat.

Kotisivut ovat kivijalka, jonka päälle koko yrityksesi digimarkkinointi rakentuu. Jos tavoitteesi on pelkkiä kotisivuja kunnianhimoisempi, pystymme auttamaan teitä myös laajemmissa kokonaisuuksissa ja opastamme teitä viemään homman pidemmälle.

Rakennetaan yhdessä myyntisuppilo, jolla kahmit asiakkaita tuotteittesi pariin. Me hoidamme tekniikan, jolloin sinä voit keskittyä omaan osaamisalueeseesi.

 

Psst. Käy kurkkaamassa jo tehtyjä projektejamme työt sivulla. Olemme laittaneet projektien hinnat myös näkyviin, jotta saisit jo vähän käsitystä hintatasostamme.

Miksi kotisivut ovat tärkeät?

Lähes jokaisen ostotapahtuman taustalla on yksi käynti kotisivuilla. Jos sivusi ovat amatöörimäiset, et herätä asiakkaissa tarvittavaa luottamusta. On myös hyvin tärkeää, että asiakkaat löytävät sivusi, etsiessään tarjoamiasi palveluita.

  • 75% ihmisistä myöntää tuomitsevansa yrityksen epäluotettavaksi huonojen kotisivujen perusteella
  • 70% kotisivuista sisältää liian vähän toimintakutsuja (CTA)
  • 94% ensivaikutelmasta perustuu designiin (ulkoasuun)
  • 80% käyttäjistä poistuu sivuilta, jos ne eivät toimi kunnolla heidän laitteillaan
  • 60% käyttäjistä selaa kotisivuja puhelimella
  • Sivuston latautuessa jokainen ylimääräinen sekunti vähentää myyntiä 7%
Laitahan alle nimesi ja sähköpostiosoitteesi sekä ongelmasi ydin, niin autamme sinut alkuun oli projektisi minkälainen tahansa.

Yrittäjän ensimmäinen tavoite kotisivuja tuottaessa näyttäisi olevan esteettisyys. Puhun nyt kokemuksesta, eikä tässä ole taustalla tilastotietoa. Yksi yrittäjä sanoi jopa ensimmäisessä palaverissa, että hän haluaa vain hienommat kotisivut kuin kilpailijoilla. Rakastan sitä 2 sekunnin hiljaisuutta, joka laskeutuu neuvotteluhuoneeseen, kun vastaan,
”Toki voimme tehdä sen, mutta entäpä jos tehtäisiin kotisivut, jotka myyvät tuotteitasi enemmän kuin kilpailijasi.”

Harri Maunu

Kuka myy kun sinä et tee sitä?

Tuossa yläpuolella se jo mainittiinkin. Kotisivujen tehtävä on markkinoida ja markkinoinnin tehtävä on myydä. 

Mutta kuka myy silloin kun sinä et ole töissä? Arvaappas mitä. Asiahan on niin, että sinun yrityksesi kotisivut myyvät silloin, kun sinä teet jotain muuta. Ne myyvät parhaimmillaan 24 tuntia päivässä, 7 päivänä viikossa ympäri vuoden. Tätä asiaa kannattaakin pysähtyä hetkeksi miettimään.

Mikäli alkoi kiinnostamaan, niin otahan pikaisesti yhteyttä soittamalla, laittamalla sähköpostia tai vaikkapa whatsapp viestiä.