Nettisivut Yritykselle - Täsmä Työterveys Oy

Nettisivut Täsmä Työterveys Oy:lle

Työskentely Täsmä Työterveyden kanssa on ollut helppoa ja mutkatonta alusta alkaen. Yhteistyö heidän kanssaan on jatkunut jo pitkään ja todennäköisesti jotain on vireillä tälläkin kyseiselläkin hetkellä. Täsmä Työverveys Oy pyysi apuamme digimarkkinoinnissa kun heidän yrityksensä oli vielä alkutaipaleella.

Suunnitelimme ja toteutimme Täsmälle koko digitaalisen yleisilmeen. Värit, fontit, grafiikat, ulkoasu. Kaikki alusta loppuun. Jopa Täsmä Työterveys Oy:n logo on meidän suunnittelema.

Yritys onkin kasvanut siitä hetkestä lähtien sellaista vauhtia, ettei nettisivut meinaa pysyä kehityksessä mukana. Kunnia yrityksen kasvusta ei tosin tule meille, mutta siitä huolimatta onhan se aina hienoa kun asiakas onnistuu ja saa olla hengessä mukana.

Uskallan suositella Täsmä Työterveyttä oikeaksi vaihtoehdoksi hoitamaan yrityksesi työterveyspalveluita. Ei pelkästään siksi, että yritystä johdetaan rehellisesti ja suoraselkäisesti, vaan myös siksi, että yrityksen henkilöstö on erittäin miellyttävää porukkaa.


Asiakas: Täsmä Työterveys Oy
Tapahtuma: Kesäkuu 2016
Artikkelin julkaisu: Heinäkuu 2017
Tuote: Nettisivut, Digimarkkinointisuunnitelma, logo, digi-ilme

Viimeksi lisätyt projektit

Mainoskuvaus - Wolverines

Alunperin Niken mainoskuvista saatu idea jonka toteutimme nollabudjetilla.

Potrettikuvaus

Tämä valloittava pikku-malli oli helpoin kuvattava ikinä. Poseeraukset ja ilmeet tuli pyytämättä. Ei tarvinnut kuin räpsiä.

Potrettikuvaus - YO-kuvat

Hyvin tavanomainen ylioppilaskuvaus studiossa.

Mainoskuvaus - PT Minna

Minnan kanssa otettiin mainoskuvia studiossa, sekä kuntosalilla.

Onko teidän yritykselle tarvetta toteuttaa mainoskuvat joita ei ole muilla? Otathan yhteyttä!